cats.jpg

Kedves Pácienseink!

Szeretnénk Önöknek gratulálni, ugyanis azt tapasztaljuk, hogy egyre több információval rendelkeznek a fogászat területén! Örülünk, hogy a fogászati eljárások és higiénés kérdések terén is egyre felkészültebbek!


Mindez azért is nagyon fontos, mert tekintve, hogy Ön is jól informált és együttműködő, EGYÜTT minden bizonnyal a legjobbakat tudjuk kihozni fogászati kezelései során, s egy hosszú távú, kétoldalú bizalmi kapcsolatot tudunk kiépíteni Önnel.


Szeretnénk azt remélni, hogy az Ön tájékozottságához az ARS DENTAL csapata is hozzájárul. Igyekszünk Önnek rengeteg naprakész és hiteles információt szállítani, mind a médiákban, mind honlapunkon, blogon, facebookon keresztül. Reklámjainkat sem tolakodónak, sokkal inkább ismeretterjesztőnek szánjuk.


Kollégáink felkészültsége a biztosíték arra, hogy Ön mindannyiunkhoz bizalommal fordulhasson, akár személyesen, telefonon, vagy emailben. Szeretném megragadni a lehetőséget és ezúton is megköszönni csapatunk minden tagjának, hogy sajátjának érzik cégünket és szívükön viselik cégünk és pácienseink minden ügyes-bajos dolgát!


Annak érdekében, hogy már a legkisebbek is megfelelő tudás birtokában legyenek, Ismeretterjesztő céllal dentalhigiénikus kollégáink (Lukácsné Nagy Ildikó és Lénártné Németh Mariann) szoktak előadásokat tartani iskolákban, kismamáknak, vagy olyan körökben, ahol erre meghívást kapnak. A megelőzés a fogászatban döntő jelentőséggel bír és nem lehet elég korán kezdeni.


A fenti fotón Lukácsné Nagy Ildikó tartott sikeres előadást gyerekeknek és érdeklődő szülőknek, tanároknak, melyet követően kötetlen beszélgetés formájában válaszolta meg a felmerülő kérdéseket. Az előadások sikerét az is bizonyítja, hogy ez a kötetlen beszélgetés szokott sokszor a leghosszabbra nyúlni. :) 


Kérjük, segítse munkánkat azzal, hogy tegye fel nekünk az Önt érdeklő kérdéseket!

A bejegyzés trackback címe:

https://fogasz.blog.hu/api/trackback/id/tr755202416

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása