buek.JPG                        

Kedves Páciensünk!

 

Ismét egy dolgos, de sikeres éven vagyunk túl. Szeretnénk röviden megosztani Önnel, milyen változtatások történtek cégünknél, hisz mindez az Ön érdekében is történt, történik.

  • Először is ami nagy örömmel tölt el bennünket, s már az Ön rendelkezésére áll, az új 3D CBCT, mely a jelenleg legkorszerűbb képalkotó eljárás a fogászatban. Segítségével megbízhatóbbá válik a diagnosztika, a góckutatás, mivel a csont és a fogak minden apró részlete feltárul szemünk előtt, sőt az Ön szeme előtt is, hiszen3D képalkotással Ön is látni fogja az egyes elváltozásokat minden előképzettség nélkül, így könnyebb megértenie a szükséges kezeléseket is.
  • Ehhez kapcsolódik másik újonnan bevezetett fejlesztésünk, a Smart Guide rendszer, melyet a műgyökér beültetésekhez használunk. Az elkészített CBCT felvételen pontosan, méretarányosan, a veszélyes anatómiai képleteket elkerülve, s a meglévő csontállományt legjobban kihasználva virtuálisan megtervezzük a csontba kerülő implantátumot. Ezen tervek alapján egy műtéti sablon készül, melynek segítségével a legkisebb feltárással és kellemetlenséggel, pontosan a meghatározott helyre kerül a műgyökér. Az eljárásnak számos előnye van a „hagyományos” műtéti eljárással szemben.
  • Cégünk nagy problémája már régóta minden igyekezetünk ellenére a hosszú várakozási idő. Ennek megoldása érdekében az első lépést megtettük, s folyamatban van harmadik rendelőnk kialakítása. Reményeink szerint a jövő év első felében használatba tudjuk venni, hogy sürgősségi problémáikkal szinte azonnal ellátásra kerülhessenek, illetve a műtéteket még nyugodtabb, igényesebb miliőben végezhessük.
  • Folyamatban van a műtéti utókezelésekre használt soft-lézer kezeléshez a megfelelő ergonómikus terület kialakítása.
  • Új design-t kap recepciónk, ahol továbbra is segítőkész kolléganőink intézik pénzügyeiket, az adminisztrációs teendőket, időpont egyeztetéseket, telefonos kiértesítéseket, ügyes-bajos dolgokat.
  • Dolgozóinknak új kis „öltöző-étkező-pihenő zóna” került kialakításra, hogy a szép és praktikus környezet is segítse őket abban, hogy mindig segítőkészek, türelmesek legyenek és a maximumot tudják Önnek nyújtani.
  • 2017-től zöld elektromos energiát használunk rendelőnkben, hisz felkerültek a tetőre a napelemek egy helyi cég kivitelezésével. Ezzel is igyekszünk környezetünket szebbé tenni és óvni.

Általában a kivitelezéseinket és beszerzéseinket lehetőség szerint igyekszünk helyi vállalkozókkal, üzletekkel lebonyolítani, ezzel is környezetünket támogatni abban a reményben, hogy a bevétel közvetlenül, vagy közvetve régiónkat és lakosait gazdagítsa.

 Ezúton is szeretnénk az összes érintett kivitelezőnek őszintén köszönetet mondani, a tiszta, türelmes, igényes, szorgos munkáért, amit úgy igyekeznek végezni, hogy  közben a rendelés nem szenved csorbát!

Végül, de nem utolsó sorban hálás köszönetünket szeretnénk kifejezni minden kedves páciensünk felé, akik változatlan bizalommal és szeretettel keresnek fel bennünket! Külön ki kell ebben az évben emelnem azon pácienseinket, akik végtelen türelmet tanúsítottak irányunkban és velünk együtt élték át az átalakítással járó kellemetlenségeket!

Továbbra is minden igyekezetünkkel azon leszünk, hogy az Önök hozzáállását szolgáltatásainkkal megháláljuk!

 

 

Békés, boldog,egészséges, sikerekben gazdag új évet kíván Önnek:

                               az ARS DENTAL egész csapata!

A bejegyzés trackback címe:

https://fogasz.blog.hu/api/trackback/id/tr10012075573

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása