Szeretné ön, hogy fogbeültetése úgy valósuljon meg, hogy

  • azt a jelenlegi legkorszerűbb diagnózis előzze meg?
  • minimális legyen a kockázat?
  • kiszámítható legyen a műtét, a költségek és az eredmény is?
  • rövidebb legyen a műtéti idő?
  • még kevesebb fájdalom, kellemetlenség kísérje?
  • optimális legyen a műgyökerek helyea későbbi fogpótlásokhoz és ezáltal elkerülhetőek legyenek a kompromisszumos megoldások?

 

cats_1.jpg

 

EZ MIND LEHETSÉGES! Kérje az ARS DENTALtól  a legfejlettebb megoldást fogainak pótlására!

Ennek során egy CBCT készítése után orvosaink nyugodt körülmények között 3 dimenziós tervezést követően egy egyedi műtéti sablont készítenek az Ön számára, mely navigált implantálást és precíz kivitelezést tesz lehetővé, melynek során az implantátum pontosan a megtervezett pozícióba kerül. A SMART GUIDE rendszerrel tökéletesen lehet modellezni a műgyökerek elhelyezkedését és optimális méretét, elkerülve ezzel az idegeket, az arcüreget és egyéb kényes képleteket.

Sok esetben még az íny felvágását is el lehet kerülni, de mindenképpen minimalizálja a műtéti beavatkozást.

Bővebb információért hívja az ARS DENTAL-t!

Az új fejlesztésre való tekintettel amennyiben a SMART GUIDE rendszer segítségével ültettet be velünk műgyökeret 2016. júniusában a CBCT- az ARS DENTAL fizeti önnek!

…és NE FELEDJE el soron következő rákszűrő napunkat sem 2016. június 10.-én pénteken, melyet speciális VELSCOPE lámpával kiegészítve végzünk. Ezáltal a kontroll biztonságosabb, plusz írásos tájékoztatást kap állapotáról és a megelőzés lehetőségeiről. Erre minden évben érdemes időt szánnia! 

Hisz tudja: az Ön egészsége közös érdekünk! 

A bejegyzés trackback címe:

https://fogasz.blog.hu/api/trackback/id/tr428722428

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása