Nincsenek már saját fogai? Elégedetlen protézisével? Már egyik reklámnak sem tud hinni, hogy van olyan protézisragasztó, mellyel újra almába haraphatna? Használja kivehető fogsorát újra stabilan, szabadon!


Van arra lehetőség, hogy olyan stabil fogsort készítsünk Önnek, mely valóban csak akkor mozdul, amikor Ön akarja!

Újra bármit ehet, olyanokat is, amiről már rég lemondott saját fogai elvesztésével! Magabiztosan mehet társaságba, s fesztelenül társaloghat, nevethet, sportolhat, aktív életet élhet! Nincs arra ítélve, hogy mocorgó kivehető fogsora fájdalmas feltöréseket, fekélyeket okozzon szájában.

Ha arra nincs is lehetősége,- akár anyagilag, akár a csont állapota miatt,- hogy fogbeültetéssel fix hídja legyen, arra szinte biztos van megoldás, hogy 2-4 implantátum (műgyökér) beültetésével stabilizált fogsort viselhessen. Az alsó állcsontban minimum 2, a felső állcsontban 4 db. implantátum beültetésére van szükség ahhoz, hogy egy teljesen jól használható foga legyen.  A fogsort ugyan tisztításhoz ki kell venni a szájából, de ezen 5 perctől eltekintve folyamatosan, 24 órában, mozdulatlanul a szájában van. Az implantátumokhoz különböző módszerekkel rögzíthető a kivehető pótlás, de alapvetően úgy kell elképzelni, hogy be kell „patentolni” a szájba. Az implantátumokat tekintve is vannak különböző variációk, olcsóbbak-drágábbak, erősebb, testes és –tűimplantátumok. Sorvadt állcsontoknál is szinte mindig VAN lehetőség az ilyen típusú megoldásokra, nincs korhatár és bizonyos krónikus megbetegedések mellett is kisebb kockázattal készíthető el ez a pótlás. Sőt, ha Önnek új, jó állapotú protézise van, annak az átalakítása –implantátumokkal elhorgonyzottá- is szóba jöhet.


A megoldási lehetőségekkel kapcsolatban érdeklődjön az ARS Dental-nál, ahol kollégáink bővebb információval látják el Önt, vagy keresse fel honlapunkat (www.arsdental.hu)! Ne feledje, nálunk az információ ingyenes és nem terheli semmilyen kötelezettség!

A bejegyzés trackback címe:

https://fogasz.blog.hu/api/trackback/id/tr245069386

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása