Kis filmünkben hallhatnak cégünk felépítéséről néhány szót, ill. a betegvizsgálatról, a fogászati kezelések menetéről "ARS Dental módra". Beszélünk cégünk egyik fő mottójáról, miszerint "olyan kezelési módokat igyekszünk ajánlani pácienseinknek, amit adott esetben mi magunk is szívesen fogadnánk."

Szót ejtünk a fémmentes kerámia (zircon) pótlásokról, melyek allergiát nem okoznak és mind mechanikai tulajdonságaikat, mind esztétikájukat tekintve kimagaslanak a ma használt fogászati anyagok közül.Végighallgathatják a kezelés menetét. Higyjék el: nem kell félni! :)

Ízelítőt kaphatnak a MOSOLYTERVEZÉSRŐL, hogyan érhető el az, hogy "barátai ne a szép(?) új fogát dícsérjék meg, (mert az esetleg kiordít a szájából, hogy műfog), hanem azt, hogy : Hű de jól nézel ki! Mi történt Veled?" Hallgassák meg, milyen lehetőségek léteznek, hogy igazán attraktív mosollyal hagyhassák el rendelőnket!

A bejegyzés trackback címe:

https://fogasz.blog.hu/api/trackback/id/tr595814309

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása