Dr. Szabó Levente

2013. feb. 21. 01:13 | Fogszakorvos | Címkék: fogorvos

untitled-1-2.JPGA „mi Leventénknek" ma van a születésnapja. S az egész csapat nevében nagyon boldog születésnapot kívánunk neki!
Levente már 9 éve dolgozik az cégünknél, de már az azt megelőző 2 évben is látogatott bennünket nyári szünetekben, mint orvostanhallgató. Bár tanulmányait kitűnő eredménnyel végezte az egyetemen, majd a nálunk eltöltött szakmai gyakorlat után a szakvizsgáját is kitűnő eredménnyel szerezte meg, nem ez volt a döntő szempont, ami amellett döntött, hogy családi vállalkozásunk tagja legyen. Az emberi oldal adott volt, azt már készen hozta, s felkészülési ideje alatt nálunk is azt a szellemiséget szívta magába, amit mi képviselni szeretnénk fogászati vállalkozásunkban. Azóta gyakorlatilag családtaggá vált, rendszeresen társasjátékozunk együtt, s pingpongban is jeleskedik.
Azt gondolom, hogy egy cég sikeréhez természetesen kell a szakmai felkészültség, a műszaki felszereltség, de amit nem lehet megtanulni,- az emberi hozzáállás - a mi szakmánkban is az egyik legfontosabb tényező. Azt gondolom, hogy az, hogy „jó hírnevünk" van nagymértékben azon is alapul, hogy ilyen kollégákkal dolgozhatunk együtt, mint amilyent Levente is. Egyemberként dolgozunk azon, hogy ez a vállalkozás működjön, mindenki egy kicsit magáénak is érzi a céget, s azon túl, hogy mindenkinek megvan a maga feladata, igyekszünk együtt lenni, tenni egymásért és a pácienseinkért. Levente azon túl, hogy szakmai feladatait lelkiismeretesen, remekül, emberien végzi, Ő az, aki utánanéz, honnan lehetne gazdaságosabban beszerezni anyagokat, eszközöket és Ő a csapat számítógépes és műszaki szakembere. Bár néha telefonos segítséget igénybe vesz, mindig átsegít bennünket a technikai akadályokon.
Kissé csendes, s lehet, hogy divat-témában nem értünk egyet,  de teljesen megbízható, jó szakember, akire nyugodtan hagyjuk rá a pácienseinket, vagy akár az egész céget, ha a szükség úgy hozza. Mindenben segítségünkre van, sokszor már a kérést megelőzően is.
Mi büszkék vagyunk rá, örülünk, hogy csapatunkat gazdagítja, jó munkatárs és jó barát.

A bejegyzés trackback címe:

https://fogasz.blog.hu/api/trackback/id/tr965095335

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása