10 jó tanács a fogorvostól

2013. jan. 02. 13:11 | masteradmin | Címkék: fogorvos

fogorvosi rendelő

Fogorvosként az alábbi jó tanácsokat tudjunk mindenki számára

1) Ne várja meg, amíg fájni kezd a foga, mert ha az előrehaladott problémára hirtelen, gyors megoldást kell találnunk, előfordulhat, hogy az kényszermegoldásokat szül és hosszabban tartó kellemetlenségeket fog okozni Önnek. A „túlhordott" tömések, pótlások olykor csak drágább, vagy kedvezőtlenebb megoldásokkal orvosolhatóak. Egyeztessen előre megfelelő és elegendő időpontot, hogy az ideális időt tudjuk Önre szánni!

2) Vegye igénybe ingyenes ellenőrzéseinket és kérjen tőlünk ingyenes, írásos árajánlatot! Árajánlataink három hónapig érvényesek, az esetleges árfolyammozgások nem befolyásolják a megállapított árat. Ha megismeri pénzügyi konstrukcióinkat, előre tervezhet mind pénzben, mind időben, de nem kötelezi semmire. Alaposan tanulmányozza át a rendelők árlistáit, mert vannak olyan rendelők, ahol az egyes kezeléseket részleteire bontva árazzák be és bár első ránézésre kevesebbnek tűnik az összeg, a végén jóval több, akár többszörös lehet a végeredmény!

3) Olyan fogászatot válasszon, ahol a fogorvosi csapat hosszú ideje állandó, így bízhat benne, hogy ugyanaz az orvos/dentalhigiénikus/asszisztens fogja Önt még hosszú ideig gondozásban tartani, ismerve az Ön személyes problémáit, egyedi elvárásait, s családias, baráti hangulatban kerülhet sor a kezelésekre. Biztosabb lehet garanciális problémáinak valós kezelésében is.

4) Olyan fogászatot válasszon, ahol a megtalálja a legmodernebb anyagokat és felszereltséget, mert ott valószínűleg minden szempontból nagyobb szakmai felkészültséggel állnak az Ön rendelkezésére!

5) Figyelje választott fogászat esetleges akcióit, vegye igénybe kedvezményeit, mellyel olykor jelentős pénzügyi megtakarítást érhet el.

6) Ne hagyja ki a kötelező kontrollokat, mert azzal garanciájának elvesztését kockáztatja! Általában fogorvosa értékeli az Ön hűségét és a hosszú távú kapcsolat, a folyamatos utánkövetés mindenképpen előnyt jelent egészsége, s akár pénztárcája szempontjából is.

7) Soha ne válassza a legolcsóbb fogászatot, mert a közhely, miszerint „az olcsó a drága" a fogászatban fokozottan igaz! Amennyiben a cégnek nincsenek meg a forrásai a megfelelő továbbképzésekre, korszerű anyagokra, eszközökre, fogtechnikára, garanciákra, fogazatának rendbehozatala (pl. új gyökértömések, koronák, esetleg szükségessé váló beültetések) olykor többszörösére emelhetik a költségeit az egyszeri, szakszerű ellátás helyett!

8) Választásánál ne hagyja ki az emberi tényezőket sem! Olyan fogorvost (vagy más szakembert) válasszon, akiben hosszú távon bízni tud, akinek nem fél „a keze alatt", aki igyekszik mindig megoldani a felmerülő problémáit, aki nem feltétlenül a legdrágább kezelést ajánlja, hanem azt, amit az adott esetben saját magának is választana!

9) Kérjen alapos felvilágosítást fogorvosától, dentálhigiénikusától (akár írásos formában is, melyet később otthon is tanulmányozhat)! Mindannyiunk közös érdeke, hogy Ön azt az ellátást kapja, ami az adott esetben a legideálisabb, ne legyenek félreértések és az elkészült munka a lehető legtovább elégedettséget okozzon Önnek.

10) Ha fogorvost keres, tájékozódjon: nézze meg honlapot, kérdezze meg barátait, családját tapasztalatairól, látogassa meg a fogorvosi rendelőt, kérjen időpontot konzultációra, kérjen árajánlatot és mérlegeljen, ki az, akibe hosszú távú bizalmát tudja fektetni! Higgye el, körültekintése megtérül!

A bejegyzés trackback címe:

https://fogasz.blog.hu/api/trackback/id/tr834991958

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása