Fogászati rendelőnkben most szerelték fel a minden igényt kielégítő televíziókat, hogy a várakozás és a kezelés alatt fogászattal, s a környékünkön fellelhető turisztikai lehetőségekkel kapcsolatos információkhoz juthassanak pácienseink egy zárt láncú hálózaton keresztül.

_MG_0987.JPG

Ez a fogászatunk számára azért fontos, mert olyan információkat kaphatnak a várakozók, amiket esetleg nem is jutna eszükbe megkérdezni tőlünk, s gyakorlatilag naprakészek lehetnek a gyorsan fejlődő fogászati technikákban.

A képi elemekkel kombinált tájékoztatók a könnyebb megértést teszik lehetővé. A tájékozott beteggel könnyebb a kommunikáció, a páciens könnyebben megérti a lehetőségeket és korlátokat, kisebb az esélye a félreértéseknek. A független „híradás" kapcsán is meggyőződhetnek arról, hogy fogászati kezelésük során a legkorszerűbb anyagokat, eszközöket, ismereteket használjuk fel.

Szájhigiénés tanácsokat is láthatnak, melyek a rendezett fogazat hosszantartó fennmaradását segítik elő, s továbbadhatják a tanult információkat gyermekeiknek, unokáiknak, hogy ők már úgy nőhessenek fel, hogy tisztában legyenek a megelőzés fontosságával. Vagy kedvet kaphatnak, hogy hozzák el őket is magukkal!

Az ismeretterjesztésen túl minden bizonnyal feszültségoldó hatása is lesz a multimédiás eszközöknek, ami ugyancsak hasznos, mivel a szorongás a fájdalomküszöböt csökkenti, s a legkisebb kellemetlenségre is fokozott fájdalommal reagálhat a félős beteg. Épp ezért az ARS Dental fogászat a feszültségoldásra mindig is nagy hangsúlyt fektetett, s most ez a lehetőség tovább segíti munkánkat. A turisztikai információk ötleteket adnak, hogy a kezelés befejeztével hol szeretné megcsillantani megújult, ragyogó mosolyát!

A bejegyzés trackback címe:

https://fogasz.blog.hu/api/trackback/id/tr764965196

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása